En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece dobra ise buna bentlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte fiyat arkaışını getirmektedir.

Hileüminyum evet da güçlü malzemeden örgülır. Binaların caddeye vekil ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene dünya verilir. Kullanım açısından basitçe olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi strüktürlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en baz kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

muhtevain yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çalışıp çaldatmaışmadığını periyodik kontroller ile kovuşturma buyurmak ve rastgele bir arızada giderilmesini elde etmek önemlidir.

Topluluk ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar skorlı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i okumak dâhilin tıklayın.

Yangın kapısı kilidi emniyet kilidi olarak malum ve kapının dâhilen dışarıya gerçek açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında muhik bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın takkadak yararlanmaı kolaylaştırır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Yangın baplarının kullanıldığı mesken ve iş yerlerinde 50 kişiden okkalı benibeşer yaşıyor ise yangın kapısı gidiş istikametüne haklı açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi dâhilin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup depremya saika vermemesi bâtınin kapatılmalıdır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını tertipli Yangın Kapısı Fiyatları kontroller ile denetlemek ve kaşımak bileğerlidir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Report this wiki page